lördag 4 maj 2013

Lång mörk vinter är över!

Otroligt nog så är det snart sommar, skönt! Det har varit tungt bitvis denna vinter, vi har tränat på, ridit för instruktör ibland, men man är ändå osäker inför sommarens tävlingar och undrar hur och om träningen gett resultat. Men det man aldrig får glömma är varför man rider. Det måste man påminna sig om ibland så det inte "spårar ur" och blir blodigt allvar av allt. Man måste se till att ha roligt och bara göra det man själv tror på och vill göra. Och många tankar och funderingar är det och inte är det alltid lika kul att träna på själv.
Såna gånger betyder vänner och andra bekanta omkring en mycket. Ett tröstande ord när det går tungt, en uppmuntrande kommentar eller konstruktiv kritik när det behövs. Eller beröm när det går bra. Sen finns det dom som kastar blickar och hellre säger elaka saker än berömmer och det finns de som alltid uppmuntrar. Världen är hård och inte alltid rättvis. Och alla kanske inte alltid tänker på vad dom säger eller menar så som det uppfattas?


Tölt på volt på dagens Isa-kurs.


 
Så idag var det äntligen dags för Isa-kurs igen. Jessica dras ju med sin onda axel men SUPERDUPER-ISA är ju suverän och dom jobbade efter det. Och som dom gick! Tränade på att länga överlinjen och jobbade lite med tölten. Isa tyckte att skritten blivit mycket bättre sen sist och att det gått framåt med träningen. Glad Jessica (och jag såklart) kan jag lova, som fick "lön" för allt slit under vintern.
I morgon ska vi dra in till ovalen för första gången i år, kul!
/Marie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar