onsdag 6 juni 2012

Lugna dagar

När vi skulle fara från Galgbacken nu på vårt "sommarlov" så var det en tös som var såååå ledsen och hade ångest över att lämna gården där hon trivs så bra. Redan kvällen innan var hon ledsen över det, men det är ju inte för gott, vi kommer ju tillbaka efter betet! Vi ska ju bara på sommarlov :)
Anna-Karin och Mårten som har gården har verkligen varit till stor hjälp för oss med allt möjligt, både viktproblem och ridning. Särskilt Mårten har coachat Jessica på tävlingarna, han har någon magisk hand med min tös, han. Väldigt bra för både mig och hon då mor-dotter relation inte alltid är att föredra vid , särskilt i tonåren! En mamma vet ju inte så mycket, ni vet! ;)

När vi var nere på Vindurtävlingen kom Karin Åberg dit och vi funderade på ett par nya boots då våra är 240g och i tyngsta laget. Har aldrig sett de tidigare, hon hade med sig ett par nya boots som vi köpte. Kändes dyrt, men jag hoppas det är väl investerade pengar.



Dessa blev det, sitter superbra på! Vanliga G-boots kan vissa hästar få skav av, har dock aldrig sett det på Prins. Pratade med ett par andra som red och tävlade med dessa och de var lyriska!
Och vi har ju haft superbra resultat sen vi köpte dom :o
Har inte fått de andra bilderna från tävlingarna ännu, denna är från Midur.

Prins trivs på sitt nya ställe, vi flyttade om hagen lite idag så dom fick lite mer och lite grönare gräs.
Ares är en riktig "pain in the ass" just nu. Såååå energisk och orolig, smyger runt här som värsta pantern hela dagarna.

/Marie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar