onsdag 23 maj 2012

Kalas

Hipp hipp hurra för Jessica som fyller 14 år idag!!
Idag blev det nässpray och alvedon innan hon begav sig till Galgbacken för praktiken.
Prins har vilat idag för nu blir det en hård helg framöver.
Fick tag på veterinären som kunde meddela att blodproverna var helt ok!! Skönt.
Han kommer förbi även i morgon för att ta ett till prov innan vi ger oss, detta skall visa på blodvärdet bl.a. De tidigare proverna visade bl.a lever och njurvärden.

Betraktade hästarna när jag var där en dag när dom fick mat. Prins går undan så fort någon annan kommer, vissa kan han äta med, men ett tag stod han ensam utan mat innan han hittade en hög att äta från.
Och det är klart, är man låg i rang så hinner man kanske inte få i sig lika mycket mat som de andra eller det man borde få i sig.
Vi får ta oss en funderare hur vi ska lösa det på bästa sätt nu efter sommaren. Om drygt en vecka eller två tar vi mest troligt hem honom för invänjning inför betet i Piteå. Då får han gå ihop med Amir, våra vänners nyinköpta Irländska hopp-ponny. Sen åker dom två tillsammans till betet.
 Det finns ju möjligheter på Galgbacken där Prins står nu och även kommer vara till hösten, att hyra boxplats med in och utsläpp. Kan vara ett alternativ, bara det att man får jobba lite extra då det också kostar extra.

Det händer lite andra grejer också. En ny ganska ung häst kommer sent i morgon till gården. KUL!
En annan häst ska veterinärbesiktas och om den går igenom så blir det en ny lycklig ägare på den. Ååå, vad kul med ännu mer roliga ridkompisar!
Vi STORMTRIVS där vi är nu!!

                                                        Sandra och Amir
Godnatt/ Marie                                  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar