söndag 4 september 2011

Kärlek




Några bilder som säger mer än tusen ord??!!




I övrigt har det varit en bra helg, på lördag red vi hit hem, en sväng på närmare milen, jätterolig genom skog och stigar och skogsvägar med mycket backar och kurvor. Perfekta galoppsträckor!


Prins känns ganska trött, kan bero på pälssättningen. Inte det där sista "goet".


Historien med Ares fortsätter som en klump i magen, nu är det även en kullbror till honom som fått precis samma diagnos. Och nu under em ringde det en till som har en kullbror till honom som var halt. Känns INTE bra!


Ska försöka få prata med någon veterinär på Strömsholm i morgon. Känns som att man iaf vill veta om det är någon ide att vi åker ner. Om dom kunde säga något om oddsen iaf av vad dom ser på plåtarna. Två armbågar och en bog, det är inte lite det... Sen är det ju en stor del som hänger på rehabiliteringen också och den blir nog ingen baggis den heller.


Det kostar ju ändå oss masssooor med pengar att fara ner, ta ledigt från jobb, resa, boende. Men vi gör det om det finns någon rimlig chans att han kan ha ett aktivt liv efteråt. Jag har så svårt att hålla hoppet uppe! Det är inte kul att se honom nu, när han står på soffan med frambenen på ryggstödet och tittar ut på alla fåglar som flyger förbi. Och man kan inte gå ut med honom :( Det är plågsamt, han är ju en jakthund som i dagsläget inte kan användas till det.




/Marie

1 kommentar:

  1. Vilka fina bilder på Prins & Jessica!
    Hoppas nu det löser sig med Ares & även den andra valpen.
    Kram
    Annika & Galsi

    SvaraRadera