torsdag 8 september 2011

Ösregn



Kan i alla fall säga att lämna tillbaka Ares det gör vi ALDRIG. Idag påstår uppfödarna att detta växer bort och igår att det inte blir bra??!! Nåväl, för oss är det ett avslutat kapitel, hädanefter kommer vi inte ha kontakt med dom ang. detta. Känns inte bra. Det finns mer seriösa folk och det finns mindre. Jag blir sååååå lessss!

Var in till stan och red lektion. Jessica red och det gick väl bra. Men jag undrar ändå om det är foderbytet som gör att han är lite...prillig? Han ÄR inte som han brukar. Men iofs så blev han så här i våras också, saken är bara den att precis då hade jag också ökat och ändrat kraftfodergivan, precis som nu. Bra tajming att göra det mitt i sättning/fällning!!? Nooot.

När vi for hem idag så mötte vi ett hus på vägen. I dessa gruvexpansionstider kan man inte bli förvånad för nånting. Det här huset flyttades från en by här utanför, då dom ville flytta till stan men det inte finns något ledigt och det är skyyyhöga priser, så tog dom med sig huset! Och tjänar säkert en rejäl slant på det i slutändan :)

Sätter in en bild på finaste Tà fra Mulakoti som vi skulle köpa förra hösten men som visade sig ha fång och nu är i Nangiala...

Tack för mej, hej!



/Marie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar